Já jsem se vždy ptala na OSSZ, řekla jsem jim, ve kterých měsících pracoval a oni mi řekli, jestli má nárok. Je to jak píšete s těmi 3 měsíci. Zeptejte se na OSSZ.
Odhlašovala jsem na ZP vždy podle příjmu v měsíci, ale nevím co to je kód N. Odhlašovala jsem jen O. OSSZ se odhlašuje až po skončení dohody.
Děkuji moc.
Volala jsem jim a potvrdili mi to stejné, že by na to měl mít nárok, ale mám si počkat na finální rozhodnutí.
Kód N se myslím dává, když zaměstnance odhlašujete a je zároveň na nemocenské, tím si právě nejsem jistá.
Mě z toho klepne - zvlášť když má dodavatel programu na ZMR jiný (špatný) názor než OSSZ, již dva dny s nimi neřeším nic jiného, než aby to program správně spočítal.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
13. 12. 2022 18:24
Dobrý den, prosím o radu.
Zaměstnanec zaměstnaný na dohodu o pracovní činnosti malý rozsah, pracoval v měsíci prosinci jen dva dny a zbytek byl a bude na neschopence . Výše příjmu nedosahuje rozhodného příjmu. Má nárok na náhradu mzdy a poté na nemocenskou? Myslela jsem si, že pokud 3 měsíce před tím byl účasten nemocenského pojištění, pak nárok má. Ale mzdový program mi prostě náhradu mzdy nevypočítá a stejně tak nevím, jestli bude mít nárok od ossz.
A jak je to prosím s odhlášením... mám ho odhlásit k 30.11. na pojišťovně, kód O a N, ossz co jsem vyčetla se odhlašuje až po skončení dohody bez ohledu jestli poklesl nebo nepoklesl příjem v daném měsíci pod 3500 Kč.
Děkuji