Dobrý den,
děkuji za odpověď, vše jsem zkontrolovala. Aktiva a pasiva je sedí. Rozvaha a výsledovka sedí. V hlavní knize 5xx zůstatek na konce 2021 je 0,-Kč, obratová předvaha na konce 2021 má zůstatek je 0,-Kč
Počáteční stav na 1.1.2022 zkontrolovala.
Já jsem už vymotaná, vůbec nechápu kde je chyba
Dobrý den,
například SW Money má u každého účtu v účetní osnově nastaveno jak(kde) se má v následujícím roce otevřít. Stalo se mi, že jsem si zadala nový účet 321.250, ale neopravila jsem buňku pro otevření v násl. roce a nechala tam 321.000. Počáteční stav účtu byl tedy špatně. Nemohu se nyní na SW Money podívat, tak nevím přesně, jak se buňky jmenují.
Já bych otevřela rok 2021 a
1.) zkontrolovala to tam u všech účtů
2.) podívala se, který účet měl tento zůstatek ... třeba se něco objeví
3.) odvolala bych uzavření účtů a otevřela znovu .... to si ale musíte být opravdu jistá, že si nic nerozhodíte
A není možné, že došlo ještě navíc k ručnímu nastavení počátečního stavu?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
2. 5. 2023 20:32
Dobrý den,
Nesedí mě účet 501.
Na konec roku 2021 zůstatek na účtu 0, na začátek roku 2022 objevilo se 14.000,-kč
Všechno jsem zkontrolovala, proste nechápu kde je ta chyba. Jsem už celá vyčerpána kvůli tomu.
Poraďte mi prosím někdo, kde je za chyba. Nebo jak opravit ten zůstatek.
Děkuji všem