Pokud zaměstnavatel nebude přidělovat práci v rozsahu, k němuž se zavázal (zmiňujete " plný úvazek"), bude se jednat o překážku na jeho straně placenou průměrem.
Jak tedy ve smlouvě upravit dobu, která je individuální dle zaměstnance každý měsíc? Aby zde nebyly překážky na straně zaměstnavatele, jelikož zaměstnanec nechce jít do práce a domluví se se zaměstnavatelem jen na některé dny. Jestli je to vůbec v této varianta možné.
Směnný jsou chystány dopředu, ale měsíce vždy jiný pracovní fond.
děkuji za názor.
Věta " zaměstnanec nechce jít do práce" je pro mě nepřijatelná, proto nebudu vymýšlet co by bylo, kdyby bylo. Promiňte.
Na začátku píšete, že se má jednat o plný úvazek a potom, že nikdy neodpracují plný. Rozumné by tedy bylo dohodnout se na kratší pracovní době podle § 80, nerovnoměrném rozvržení pracovní doby a delším vyrovnávacím období. Ohlídat si, co je u kratší pracovní doby přesčas.
§ 37
"Informování o obsahu pracovního poměru
(1) Neobsahuje-li tyto údaje pracovní smlouva, je zaměstnavatel povinen zaměstnance písemně informovat o.....
g) stanovené týdenní pracovní době, o způsobu rozvržení pracovní doby včetně délky vyrovnávacího období, pokud je uplatněno nerovnoměrné rozvržení, a o rozsahu práce přesčas,..."
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
13. 11. 2023 15:04
Dobrý den,
zaměstnavatel chce nově přijat zaměstnance na plný úvazek na PP, ale s hodinovou mzdou. Nikdy jsem ji neřešila. chce to proto, aby měli klasický PP, ale neplní fond pracovní doby a tak bude dávat hodinovou mzdu, podle toho kolik opracují, mají málo hodin, a tak se ptám, jaké jsou úskalí toho, že odpracují každý měsíc jiný počet a nikdy ne plný.
Děkuji mockrát za odpovědi.
Případně odkaz, kde bych si přečetla více, nemohla jsem najít.