1. Pokud se jednalo o mzdu za měsíc listopad, tak ta je splatná 31.12. a pokud nedoplatite, co zaměstnanci náleží, ani do 15.1., počínaje dnem 16.1. bude moci zrušit PP okamžitě a bude mu náležet náhrada mzdy za výpovědní dobu. Pokud víme, že u zaměstnavatele zpracovávají mzdy laxnim způsobem, doporučujeme klientům (zaměstnancům), aby si sjednali pro takové případy aspoň půlroční výpovědní dobu.
2. Z toho, co píšete, je zřejmé, že jste o změně účtu věděla, tudíž by zaměstnavatel mohl po vás požadovat náhradu škody (mzdu i její náhradu za výpovědní dobu).
2. Co se odehrálo mezi vaším zaměstnancem a bankou, je jejich věc. Pokud původní účet existuje, banka peníze zřejmě nevrátí, záleží, jak se k tomu postaví jejich příjemce (bude-li banka s ním vůbec komunikovat).
3. Píšete o omluvě svého konání, hm.
U našich klientů je běžných 900 až 1000 výplat na 1 účetní, k tomu rozpočet a čerpání sociálního fondu, rozpočet a vyhodnocování plánu MOON, překládání všech hodnocení statutárnímu orgánu a další.
Uff, po přečtení Vaší odpovědi si připadám jako flákač. Věřte mi, že ke mzdám přistupuji zodpovědně a pokud mi čísla do koruny nesedí, výplaty nepustím, i kdybych tu měla sedět i v noci. Nezměnit číslo účtu se mi podařilo poprvé a to už za sebou mám asi 10 let praxe.
Zaměstnanec, kterého se to týká, má smlouvu na dobu určitou a už mu ji zde prodlužovat nebudou, neb to není ani omylem super pracovník, ne vždy odpracuje celou směnu a ve skladu, kde pracuje, se nepohybuje zrovna bezpečně vůči kolegům i zařízení. Nově má insolvenci.
Ano, o změně účtu jsem věděla a svoji chybu uznávám.
S bankou komunikuje kolegyně, která má banky na starost.
A k bodu 3, ano neomlouvá mě to, máte pravdu, ale já tu např. ručně vyzobávám z docházek, kdo má kdy nárok na stravenkový paušál a počítám po čárkách, kolik kdo snědl obědů, každý měsíc zadávám nové výměry tak u 80% lidí. Ručně počítám exekuce atd... To by u tisíce lidí fakt nebylo možné.
Děkuji Vám za Váš čas mi odpovědět a gratuluji k úspěšnému životu bez chyb...
Ne, každý dělá chyby, ale někdo prostě žádnou sebereflexi nemá. Nějak nechápu, proč se vyjadřujete k osobě dotyčného zaměstnance. To má nějaký význam, že má smlouvu na dobu určitou a jak jej hodnotí nadřízení? Nebo jej hodnotíte vy?
Určitě se soustřeďte na banku a ohlídejte si datum 15.1. Budou dny volna, nevím, nevím, jestli se vám povede husarský kousek, aby banka platbu vrátila a vy jste stačili ji poukázat do 15.1. na správný účet. Pokud ne a on PP opravdu zruší, pořád tam bude ta náhrada za výpovědní dobu. Od 1.1. budete v prodlení = úroky, kterou jsou také škodou.
Já ale chybu uznávám a sem jsem napsala, zda mi někdo poradí, co mám dělat, aby pro mě byly následky co nejmenší. Ze svých chyb se poučuji, to mi věřte. Už tak z toho nespím, proto ještě k tomu všemu nepotřebuji číst, že ke mzdám přistupuji (dle Vás) laxně a jestli tomu dobře rozumím, tak nemám ani sebereflexi. Je to nefér soudit někoho podle pár vět.
To, co popisuju je důvod, proč mu zde již nebudou prodlužovat smlouvu, to není moje hodnocení. A krom toho, i kdybych si o pánovi myslela cokoliv, rozhodně to neovlivní názor nadřízeného, zda prodloužit nebo neprodloužit smlouvu...
Jakmile jste zjistila, že jste poslala peníze na špatný účet, měla jste poslat výplatu znova a to na správný účet - dle ZP nejpozději do 31.12.2023 (bez ohledu na to, zda vám peníze banka vrátila). Peníze poslané na jiný účet zkuste řešit s bankou, případně pokud znáte majitele účtu, tak ho písemně vyzvěte k vrácení platby.
Děkuju za optání :-) Říkala jsem si, že už to sem raději ani psát nebudu, protože jsem si po přečtení pár reakcí připadala dost nezodpovědně. Ale když se ptáte... :-) nakonec to dopadlo dobře, hlavně já si oddechla. Je to zamotané, ale snad to bude k pochopení :-)
Pán si prvotně zadal pro výplatu číslo účtu bývalého manžela od své současné partnerky. Pak se ale rozhodl, že si bude nechávat zasílat výplatu na účet sousedky. Jenže měl dopravní kolizi a na dlouhou dobu skončil na neschopence. Pak se ale rozhodl, že když už mu odklepli insolvenci, nechá si udělat vlastní účet a to byl ten, co jsem prostě zadat zapomněla. No, ale asi díky té autonehodě tehdy zapomněl nahlásit číslo účtu na tu sousedku a tudíž výplata odešla na ten první účet. On nám tedy pak tvrdil, že sousedka účet zrušila, ale nám se peníze nevrátily. Žádali jsme tedy banku o vrácení omylné platby a tím, jak banka odeslala žádost o vrácení platby majiteli účtu, tak se zjistilo, komu účet patří. Výplatu tedy vybrali a pán mi dovezl zpátky 10 tisíc, co jsme nejdříve poslali jako zálohu než se výplata vrátí. Vše se vyřešilo do 20.12., takže šťastný konec :-)
Moc děkuju za Váš zájem, jste hodná :-)
Chybujeme všichni, ale ne každá chyba je tolik vidět, jako když např. zapomenete někomu změnit číslo účtu, byť jen kvůli tomu, že po vás zrovna chtěl okamžitě někdo něco jiného... Nicméně jsem se poučila...
I Vám přeji všechno dobré, hlavně ale hodně zdraví a štěstí a ať děláme těch chyb co nejméně, ideálně žádné!! :-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
19. 12. 2023 7:54
Dobrý den,
moc prosím o radu. Zaměstnanec na HPP nám udal nějaké číslo účtu pro výplatu. Párkrát mu na něj peníze odešly. Na poslední výplatu ale poslal přes svého nadřízeného mailem nové číslo účtu a já ho prostě v programu zapomněla přepsat. Snad je mi trochu omluvou, že jsem na tuto práci sama a zpracovávám poměrně zdlouhavým způsobem cca 220 výplat... Zaměstnanec v pátek volal (peníze se posílaly ve středu), že mu výplata (logicky) nedošla, že původní udaný účet je nějaké sousedky a navíc mu prý v bance řekli, že je zrušený a že chce poslat výplatu znovu, že je to moje chyba (ano, je). A teď co s tím? Za prvé mu těžko v bance řekli info o cizím účtu - tedy lhal a za druhé se peníze nevrátily.
Výplatu jsme mu znovu samozřejmě neposlali, poslali jsme jen část peněz jako zálohu na prosinec. Poradí, prosím, někdo, jak teď co nejefektivněji postupovat? Předem moc děkuji!