1. Nutné pisemně zaměstnance informovat o podmínkách doručování prostřednictvím sítě nebo služby elektronických komunikací.
2. Zaměstnanec musí udělit souhlas k tomu způsobu doručování, a to v samostatném písemném prohlášení, v němž uvede elektronickou adresu, na kterou bude doručováno.
3. Musíte podepsat uznávaným elektronickým podpisem
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
19. 1. 2024 11:35
Prosím o radu, zda to mám dobře, zda bylo splněno doručení zaměstnanci ukončení PP dohodou. Zaměstnanec nenastoupil po novém roce do práce. Nebral telefony, pak napsal SMS, že je v nemocnici, opět nereagoval. Včera jsem mu poslala email, že firmě nepřišla neschopenka a pokud nezareaguje do 2 dnů, že zaměstnavatel ukončí jeho pracovní poměr. Zareagoval emailem, že chce skončit dohodou. Odpověděla jsem emailem, že jeho pracovní poměr dle smlouvy ze dne....končí k dnešnímu dni dohodou a na úřady odešleme příslušné doklady.
Od začátku roku bude mít neplacené volno, nebo má být neomluvené volno, .... a stačí ta dohoda takto v emailu, nebo musím vytvořit ještě PDF a odeslat emailem. Nnemusím posílat nic na doručenku poštou, že. Jeho pracovní smlouva byla na dobu určitou do 31.1. Jeho email se používal celý rok 2023 na odesílání mzdových výplatních lístků
Děkuji
Klára