Lida

• (neregistrovaný)

2. 1. 2006 20:51

Dobry den, vcera jsem se Vas dotazovala ohledne vypovedi. Nasla jsem si uvedeny paragraf a jedina moznost by byla dle pismene e) jak jste psal. Situace se ma presne tak. Jsem u spolecnosti 3,5 roku, pracovala jsem pro oddeleni zhruba 3 roky, me vysledky byly vice nez dobre, me prodejni vysledky prevysovali pozadavky zamestnavatele. V cervnu roku 2005 jsem presla do oddeleni, ktere se zabyvalo prodejem jineho produktu s trochu jinou cilovou skupinou. Prodejni cinnost nasi jednotky zacala v 9 mesici roku 2005.Taková profesní výzva.
    V tymu je nas 7 lidi. Po 14 tydnech mi bylo receno, ze me vysledky nejsou tak jak se ocekavalo (jsem 4 ze 7 lidi v plneni) a tudiz nemam kvalifikační předpoklady a chtěji semnou rozvazat pracovni pomer. Na tuto pozici se prijimaji SŠ nebo VŠ. Mám bakalářské vzdělání a v současné době si dodělávám inženýrské.
    Ostatní kolegové setrvavájí, přestože jejich prodejní výsledky jsou horší. Je to de facto proto, že něco se očekávalo a něco je skutečností. To zda jsem ve skutečnosti splnila plán se dozvím až během 14 dnu. Poslední 4 tydny se vysledky zacaly jeste zlepsovat.
    Výpověd jsem nepodepsala a nevim co bude dal, jelikoz zmenili strukturu a nepatrim ani do stare ani do nove. Dosud zadne varovani nebo pohovor ohledne vysledku jsem nemela.Predem dekuji za odpoved a preji krasny den

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).