Vy můžete u zaměstnance kontrolovat pouze, zda se zdržuje ve vymezené době na uvedeném místě. V případě, že jste zaměstnance v době mimo jeho vycházek nezastihli na uvedené adrese, vyhotovili jste písemný záznam s uvedením skutečností, které odůvodňují porušení tohoto režimu? Doručili jste kopii záznamu kontrolovanému zaměstnanci, OSSZ a ošetřujícímu lékaři?
Dobrý den paní Jasná, zaměstnanec má od 15.7. neschopenku, ve čtvrtek 18.7. v 21:40 volal majiteli firmy, že je v hospodě, dle řeči totálně vypitý a že nemá na útratu, ať mu pošle peníze ! Na základě toho jsme vyhotovili písemný záznam, a dnes ho odesíláme zaměstnanci, OSSZ a jeho lékaři. I když před chvílí nám přišlo do DS změna DPN - že je hospitalizovaný v Psychiatrické nemocnici Havlíčkův Brod. Zemřela mu 45 manželka a on to nedává, pil po její smrti již v zaměstnání, to se snažil majitel ještě jakštakž tolerovat a buď ho poslal domů a nebo zaměstnanec se sám sebral, že tu končí a šel pryč. Děkuji Vám za Vaši pomoc, paní Jasná.
Dobrý den, without nickname nezlobte se, ale to že se opíjí v době, kdy má být úplně někde jinde a léčit se, tak s tím tedy zaměstnavatel nijak nehne ? Evidentně se zaměstnavateli vysmívá. Důkaz by byl pouze ten, že by do té hospody někdo za ním došel ? Všimla jsem si, že vy jste tady v odpovědích dost nevstřícná, když odpovíte, tak každého skoro vždy usadíte. Děkuji Vám, hezký den.
Tetko jasná.: asi musím zopakovat, že odpovídáme za kancelář, kdo je " na příjmu" a má chuť odpovědět. Já jsem Tom a mohl bych být přinejmenším váš syn a rozhodně si při svém věku mohu zaznamenat úspěchy u soudú v ČR i Evropě. Co vy, tetko? Jenom to vaše bla bla. Btw děláme si v kanceláři statistiku vašich chybných odpovědí a žádná hvězda nejste. Pac a pusu, tetko
Tak pro ty méně chápavé opakuji: ta, do které se stále opíráte, je dávno za vodou (je v USA). Nechala v kanceláři mobil, 2 ntb a 2 PC, z nichž odpovídá, komu se chce.
Pokud jde o mě, koho to zajímá: pracuji do pozdního večera/noci (do 2 hodin), pokud nemám soud, vstávám cca v 10.30 hodin. Pak venčím psy, nasnídám se ... ještě nějaké podrobnosti?
ale vždyť to víte paní Jasná :-) když hoši z internet info převzali BC, tak pan redaktor Hovorka byl tak šikovný, že "odtajnil" skutečná jména diskutujících. Ani změny nicku paní doktorce nepomohly. dřív nebývala až tak sprostá a útočná, ale nějak se jí to horší. já ji beru prostě jako nemocnou starou osobu, která za to nemůže :-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
22. 7. 2024 10:38
Dobrý den, zaměstnanec na neschopence nedodržuje léčebný režim, chodí ve dne i v noci po hospodách a značně se opíjí - zaměstnavatel má prokazatelné důkazy. Chce mu dát výpověď podle § 52 písm.h) zvlášť hrubé porušení léčebného režimu. Prosím, jak je to v tomto případě s výpovědní dobou ? PP skončí převzetím výpovědi ?
A ještě jedna prosba, nemáte někdo, prosím, odkaz na vzor takovéto výpovědi ? Ať hledám, jak hledám, vzor jako takový na internetu nevidím. Moc všem děkuji za pomoc.