Dobrý den, přišlel zamnou zaměstnanec, že bude žádat o dávky hmotné nouze. Chtěl potvrdit doklad o výši měsíčního příjmu. Myslela jsem, že jde o čistou mzdu bez daňových bonusů, tak jako to je u čtvrtletního příjmu, ale prý mu paní ze sociálky řekla, že mám vyplnit pouze základ bez odměn, prémií,...Nemohu k tomu nikde nic najít. Má s tím někdo prosím zkušnosti? Děkuji
Hned v úvodu pod názvem formuláře je napsáno: Ve všech kolonkách formuláře uvádějte vždy úhrn veškerých příjmů vyplacených v příslušném měsíci, není-li stanoveno jinak. Takže já osobně uvádím čistou mzdu bez daňových bonusů.
Já to právě četla, takže za mě bych to vyplnila stejně. On ale tvrdil, že jí řekl, ať si ty příjmy stáhnou z toho čtvrtletního potvrzení a ona mu prý řekla, že tady je to jinak. Asi budu muset zavolat na sociálku, jak to tedy je. Ale děkuji za odpověď paní Jasná.
15. 8. 2024 9:00
Dobrý den, přišlel zamnou zaměstnanec, že bude žádat o dávky hmotné nouze. Chtěl potvrdit doklad o výši měsíčního příjmu. Myslela jsem, že jde o čistou mzdu bez daňových bonusů, tak jako to je u čtvrtletního příjmu, ale prý mu paní ze sociálky řekla, že mám vyplnit pouze základ bez odměn, prémií,...Nemohu k tomu nikde nic najít. Má s tím někdo prosím zkušnosti? Děkuji