Občas se s tím setkávám, že je mzda nebo odměna uváděna v čistém, ale můj názor je, že to je blbost. Vy nemůžete vědět, jaké daňové slevy bude zaměstnanec uplatňovat a hlavně zda podepíše či nepodepíše prohlášení poplatníka daně. Při nástupu třeba podepíše a za nějakou dobu zruší podpis prohlášení a je problém na světě.
To já právě vím. Dohoda bude jen na dva měsíce a paní pokud se osvědčí a ona bude chtít potom nastoupí na pracovní smlouvu. Prohlášení poplatníka daně podepíše a další slevy neuplatňuje. Jen trvá na tom, že chce mít odměnu 130,- Kč čistého na hodinu.
také se mi to nelíbí, ale když neznám počet odpracovaných hodin, nestanovím hrubou mzdu. Pokud jí do dohody stanovím odměnu v čisté mzdě nejedná se o porušení zákoníku práce?
Děkuji
Ale když nevíte, kolik odpracuje hodin, tak nemůžete vědět, kolik bude mít v čistém na hodinu. Nevíte, zda ji postačí sleva na poplatníka nebo ne. Pokud bude DPP do 10 000,-Kč a bude mít podepsané prohlášení, pak je jasné, že 130,-Kč/hod. bude jak v hrubém, tak v čistém, protože sleva na poplatníka bude dostačující.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
30. 9. 2024 10:38
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat zda je možné sjednat v DPP odměnu za práci v čisté mzdě? Konkrétně by se jednalo o odměnu 130,- Kč/hod. čistá mzda. Je to možné? Nemusím udávat hrubou mzdu?
Zaměstnankyně bude vypomáhat dle potřeby a dopředu nevíme kolik hodin odpracuje. Hrubou mzdu tedy nemáme jak stanovit.
Děkuji