Děkuji, můžu poprosit ještě o radu?
Za tu dobu na PPM a část do výše 20-ti násobku za část RD, tu mám počítat jako odpracovanou v plném úvazku? Před nástupem na PPM na plný úvazek pracovala.
Pak mám provést výpočet nároku dovolené tak, že sečtu nároky za dobu na polovičním úvazku (20 hodin) a plném úvazku (62 hodin)?
Můžete mi to prosím zkontrolovat?
Moc děkuji.
Já bych počítala jako 40hodinovou pracovní dobu, protože předpokládám, že změna nastala s datem účinnosti 1.6. Takže do té doby měla 40 h. Počítá se to takto:
((počet kalendářních dní 1.úvazek x 1.úvazek týdně) + (počet kalendářních dní 2. úvazek x 2. úvazek týdně)) / odpracované kalendářní dny = průměrný týdenní úvazek
Potom: odpracované hodiny celkem / průměrný TPD = odpracované týdny
opracované týdny / 52 * týdny dovolené * průměrný TPD.
Alespoň doufám, že to ze svých poznámek opisuji správně, počítala jsem to jen snad dvakrát.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
16. 10. 2024 14:26
Dobrý den,
prosím, může mi někdo zkontrolovat -
zaměstnankyně do 21.1.2024 na PPM, od 22.1.2024 do 31.5.2024 na rodičovské dovolené, 1.6. - 31.8.2024 práce na poloviční úvazek a od 1.9.2024 do konce roku 2024 zpět na rodičovské dovolené.
Má nárok za r. 2024 na 20 hodin řádné dovolené?
Děkuji.