prosím ještě o radu
Ten mzdový list jí musím vést i když jí skončil PP 31.12.2005?
A budu po skončení nemocenské vystavovat nový ZL a nebo stačí ten, který vystavím teď?
Re: prosím ještě o radu
Ano,na mzdovém listě bude vidět od kdy do kdy čerpala nemocenské dávky, později příp. mateřskou(jak předpokládáte).
Nový ZL vystavovat nebudete, měla by Vám vrátit Vámi vystavený originál k doplnění a po skončení nemoci doplníte konec a vrátíte.
Rovněž budete vést její ELDP - nemoc po skončení p.p. a pokud bude mateřská, tak rovněž tak mateřská po skončení p.p.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
3. 1. 2006 13:26
Naše zaměstnankyně, které skončil pracovní poměr 31.12.2005, je těhotná v pátém měsíci a teď přinesla nemocenský lístek od 1.1.2006.
Vím, že je v ochranné lhůtě 6 měsíců, ale co teď mám dělat s tím zápočťákem, ještě jsem ho nevystavila, mám ho vystavit, odnést na socku a pak říct, že bývalá zaměstnankyně nastoupila na nemocenskou a oni ho vrátí?
Pravděpodobně bude na nemocenské až do nástupu na mateřskou, co to pro nás jako pro firmu znamená? Musíme ji nějak ještě vést v evidenci? A kdy mám odevzdat důchodový list? Jsme malá organizace...moc, moc děkuju za radu.
M.