Měla jsem vloni to samé (osobně). Důchod bez výplaty a pracovala jsem až do normálního termínu odchodu do SD. Musela jsem podat výpověď z důvodu odchodu do SD k tomu určenému termínu - žádná výpovědní lhůta. To se posílalo na sociálku, vše si zařídí účtárna. Pokud by chtěl pracovat dál, tak vlastně bude znovu přijat a to jako poživatel SD (tudíž pracující důchodce). Takže zase vše jako při normálním nástupu, akorát zmínit, že je poživatel SD. A také ať požádá hned o slevu na sociálním pojištění, což je ale dnes poslední den (jak jsem četla). Já pracuji na DPP. Zaměstnavatel už nechtěl platit pojištění...
Děkuji za informace. Ten zaměstnanec už nechce dál pracovat. Možná někdy na zástup na DPP. Jde mi o to, kdyby skončil 31.3., zda má podat výpověď nebo při odchodu do důchodu již nemusí. V dubnu ještě by pár směn pracoval, ale to už pravděpodobně na dohodu nebo dál jako zaměstnanec a pak odhlášky na SP a ZP. Jde mi o tu výpověď. Děkuji
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
30. 1. 2025 14:25
Dobrý den. Prosím o radu. Pokud zaměstnanec chce odejít do SD, musí podat výpověď s výpovědní dobou nebo ukončí PP dohodou nebo nemusí nic dokládat? Odpracované roky má, termín SD také. V r. 2022 požádal o důchod bez vyplácení, ale pracoval dál až do termínu řádného SD. Pokud by chtěl pracovat u nás dál, může na PP a současně pobírat důchod? Děkuji