Doporučila 2. Že křížek nemůže být, když není celý měsíc. Můj program mě totiž vytvořil 1 se dvěma křížky. Doporučila mě, ať vyzkouším na jejich stránkách, že mě udělá i kontrolu. Což bohužel tak není, protože tam se to musím vložit natvrdo.
Už jsem byla otrávená, protože jsem se telefonicky hodinu snažila probourat na nějaký dotaz na různé ČSSZ, OSSZ, PSSZ. V nabídce robota je pouze varianta "důchody" a na nějakého operátora mě nepřepojilo. Jen jednou. Děkuji a zdravím
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
16. 7. 2025 17:16
PP od 1.1. do 17.6. - tj. 168 kal
Áčka máme 1.05. - 17.6. (31 + 17 = 48 kal). Květen, červen už také žádný příjem.
Program mě nabídl variantu, o které se domnívám, že není správně
Varianta 1: 120 kal (leden až duben) a vykřížkované květen a červen
1++ 120 XX
Varianta 2: 137 kal (leden až duben plus ještě červen - 120+17, vykřížkovaný zůstane jen měsíc květen neb "celý" měsíc)
1++ 137 X
Varianta 3 - krajní případ, kdy vše jako pojištěné, protože absence
1++ 168
Přikláním se k dvojce, ale nejsem si úplně jistá správností, i když jsem ještě konzultovala se sociálkou. Předem děkuji za vaše názory a doufám, že je srozumitelné.