Na účtence od Temu je u každé položky uveden obchodník (prodejce). Detailní údaje o něm jsou dostupné po rozkliknutí v objednávce.
vy máte přímo na účtence z temu uvedeno jméno, adresu a identifikační číslo prodejce? a jak to je, když máte v jedné objednávce zboží od více dodavatelů, což většinou bývá?
U každého výrobku na účtence je název prodejce, u výrobku je adresa, reg.č. z obchod.rejstříku email, tel.. Jde mi o to, zda takové speciální nářadí ( nejde upotřebit např. v domácnosti, takže evidentně pro řemeslníka), tak zda takovou účtenku mohu použít jaký daňovcý výdaj v DE. Děkuji
tak já jsem asi na jiném "temu". já tam náležitosti účetního dokladu nevidím. to jako chcete říct, že když si na jeden nákup koupíte zboží od více prodejců, tak máte ke každému zvlášť doklad?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nejvyšší důchody mají senioři v Praze. Kde dostávají penze nejnižší?
Poslanci ODS znova zkouší předložit novelu, kterou jim rozcupovala už Fialova vláda
Podnikatelské asociace návrat EET vítají, věří v narovnání podnikatelského prostředí
Kdo se bude moct vyhnout EET a jaké podmínky bude muset splnit?
Navazující a souběžná zaměstnání pro účely JMHZ
Jedna chyba a přijdete o podporu. Tohle vás může vyřadit z úřadu práce
Dnes 12:05
Dobrý den,
je možné vložit účtenku za nákup drobného nářadí z Temu jako provozní režie do výdajů jako daňový náklad a ačkoli je na účtence uvedeno vč. DPH, tak zaúčtovat celkovou částku nebo částku bez DPH ?
Děkuji
Iva