Teď jsem si četla před chvilkou dotaz. Dotaz byl, jak se bude zaměstnancům dávat dotazník...", my jsme ještě v práci žádný nedostali. leden - únor 2026 jsem měla k PS ještě DPP, DPP byla ukončena 31.3., až dostaneme dotazník, údaje tam budu vyplňovat i za leden a únor, nebo se berou údaje jen od dubna.
Ptám se, proto že se mi nelíbí, že u zaměstnavatele, kde mám PS budou vědět, co dělám ve volném čase. Přiznání jsem si podala sama, ale i tak kolovalo, proč jsem si ho podávala sama. Natož aby věděli, kde jsem pracovala, za kolik a kde. Je to tam velká drbárna.
děkuji
Teď jsem si četla před chvilkou dotaz. Dotaz byl, jak se bude zaměstnancům dávat dotazník...", my jsme ještě v práci žádný nedostali. leden - únor 2026 jsem měla k PS ještě DPP, DPP byla ukončena 31.3., až dostaneme dotazník, údaje tam budu vyplňovat i za leden a únor, nebo se berou údaje jen od dubna.
Ptám se, proto že se mi nelíbí, že u zaměstnavatele, kde mám PS budou vědět, co dělám ve volném čase. Přiznání jsem si podala sama, ale i tak kolovalo, proč jsem si ho podávala sama. Natož aby věděli, kde jsem pracovala, za kolik a kde. Je to tam velká drbárna.
děkuji
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot na víkend vzrostou, určilo ministerstvo
S vyplněním daňového přiznání pomůže AI, nástroj je zatím dostupný jen zaměstnancům
Ztracená data, anglické chyby a infolinky na zhroucení. Start JMHZ provází chaos
Provoz EET 2.0 má stát až 600 milionů korun ročně
Strop cen benzinu a nafty výrazně klesl
Změny v důchodech přinesou nové valorizace a příplatky za vyšší věk
Dnes 15:43
dobrý den,
poprosila bych o vysvětlení. Jsem zaměstnanec (ne mzdová účetní), hodně se teď řeší JMH, co to pro mě plyne jako zaměstnanci? minulý rok jsem k PS měla u jiného zaměstnavatele, jiná činnost DPP. Kdybych ji měla teď, musím zaměstnavateli hlásit, že mám DPP u jiného zaměstnavatele DPP a u zaměstnavatele DPP hlásit, že mám PS u jiného zaměstnavatele? Takže oba zaměstnavatelé budou vědět, kde pracuji, za kolik, a jak často?
děkuji radu, přeji pěkný zbytek neděle