Jednotné měsíční hlášení

• Dnes 15:43

dobrý den,
    poprosila bych o vysvětlení. Jsem zaměstnanec (ne mzdová účetní), hodně se teď řeší JMH, co to pro mě plyne jako zaměstnanci? minulý rok jsem k PS měla u jiného zaměstnavatele, jiná činnost DPP. Kdybych ji měla teď, musím zaměstnavateli hlásit, že mám DPP u jiného zaměstnavatele DPP a u zaměstnavatele DPP hlásit, že mám PS u jiného zaměstnavatele? Takže oba zaměstnavatelé budou vědět, kde pracuji, za kolik, a jak často?

děkuji radu, přeji pěkný zbytek neděle

• Dnes 15:50

bobík

Teď jsem si četla před chvilkou dotaz. Dotaz byl, jak se bude zaměstnancům dávat dotazník...", my jsme ještě v práci žádný nedostali. leden - únor 2026 jsem měla k PS ještě DPP, DPP byla ukončena 31.3., až dostaneme dotazník, údaje tam budu vyplňovat i za leden a únor, nebo se berou údaje jen od dubna.
      Ptám se, proto že se mi nelíbí, že u zaměstnavatele, kde mám PS budou vědět, co dělám ve volném čase. Přiznání jsem si podala sama, ale i tak kolovalo, proč jsem si ho podávala sama. Natož aby věděli, kde jsem pracovala, za kolik a kde. Je to tam velká drbárna.

děkuji

• Dnes 15:55

bobík

Teď jsem si četla před chvilkou dotaz. Dotaz byl, jak se bude zaměstnancům dávat dotazník...", my jsme ještě v práci žádný nedostali. leden - únor 2026 jsem měla k PS ještě DPP, DPP byla ukončena 31.3., až dostaneme dotazník, údaje tam budu vyplňovat i za leden a únor, nebo se berou údaje jen od dubna.
      Ptám se, proto že se mi nelíbí, že u zaměstnavatele, kde mám PS budou vědět, co dělám ve volném čase. Přiznání jsem si podala sama, ale i tak kolovalo, proč jsem si ho podávala sama. Natož aby věděli, kde jsem pracovala, za kolik a kde. Je to tam velká drbárna.

děkuji

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).