Já to počítám takto a můj mzdový program také:22400-21800=600
Z Částky 600 zaplatí zaměstnanec 13,5% zdráv. pojištění.
Už jsme měli i kontrolu z VZP a bylo to v pořádku.
Tazatelka se neptá na doplatek do minimálního vyměřovacího základu na ZP, ale na doplatek do minimální mzdy. To je rozdíl.
To ano, to je dopočet pro min. VZ na ZP a to je v pořádku. Ale pro dopočet do min. mzdy se domnívám a ze zákona pochopila, že pokud nemám ve směrnici určeno, zda bude dopočet do minima proveden měsíční mzdou, musím dopočítat min. hodinovou - tak jak píši. Chtěla jsem slyšet názory.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Lajkování videí za velké peníze? Policie varuje před novým trikem
Papírování kolem aut má skončit. Stát slibuje revoluci v přepisech vozidel
Lidé zjišťují, že jim „mizí roky“ do důchodu. Nová služba ČSSZ odhalila problém
Denisa se svou značkou Lahodný Benedikt vsadila na Instagram. Přišla o účet i obrat
Nábytek jak z Alenky v říši divů. Zuzana vyměnila kancelář za prach a piliny
Klempířův návrh na zrušení koncesionářských poplatků je paskvil, upozorňují úřady
16. 4. 2026 13:43
Dobrý den,
prosím o radu. Zaměstnance v 3/26 nedostal prémie a jeho mzda j 21.800,- Kč. Takže musím provést doplatek do min. mzdy. Je odměňován měsíční mzdou, ale zákon (§ 111 odst.2a ZP) hovoří, že použití měsíční minimální mzdy pro doplatek se sjedná nebo určí předem, jinak se použije pro doplatek min. hodinová mzda. Sjednáno ani určeno předem nic není, počítám tedy s hodinovou mzdou a já se ztratila jak spočítat. Vezmu odpracované hodiny 176 x 134,40 = 23.654 - 21.800= 1.854 doplatek? Děkuji