Re: Pro paní Aňu!
Mám přes tyto věci své deklarantky, tak jsem chytala od nich rozumy a statistická hodnota na JSD ne nebude upravovat, protože zboží už opustilo ČR. Tato hodnota se do JSD stejně dává odhadem, pokud není známa přesná částka hodnoty přepravy.
Mějte se, dlouho jsem se na forum nedostala (problémy a různě), tak doufám, že se to zlepší už proto, že s novým rokem = nové změny v zákonech a toto forum mě několikrát "nakoplo", než jsem na změny narazila v odborných časopisech.
Zdravím
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
6. 1. 2006 7:58
Nejdříve Vám děkuji za včerejší odpověď na příspěvek "Vývoz služeb /Aňa?/", už po několikáté jste mi dobře poradila!
Ale ještě bych ráda znala Váš názor, který se k výše uvedenému příspěvku vztahuje. Jedná se o to, že přemýšlím, když přefakturovávám dopravu, která je určitým způsobem navýšená, např. letecká společnost mi fakturuje 100, já přefakturuji 150, neměla by se nějakým způsobem upravit statistická hodnota na JSD /myslím úsek dopravy/? Je to jenom úvaha... Co myslíte Vy?
Ještě jednou děkuji.