Re: Vzkaz pro bdm !
A proč byto šlo??? O co bych se v takovém případěmohla opřít??
Re: Vzkaz pro bdm !
*** Víte, byli tam smajlíci a ono záleží, jak to vlastně máte ošetřeno a domluveno. Přidal Vám práci (tu FO) a přidal Vám i peníze? Pokud ano, nechce se asi zatěžovat další smlouvou. Pokud jen práci a chtete mít další práci ošetřenu smlouvou, trvejte na smlouvě. Myslím, že o ten podpis na dokladech až tak nejde...(?) ***
Re: Libuše!!!
Také jsem uvažovala o DPP, ale nemohou mi "to" napadnout, že se jedná o opakující se činnost? Za jedny peníze bych to samozřejmě nedělala,bylo domluveno, že dostanu "přidáno". Ale stejně i tak bych se nemohla na doklady podepisovat např. do kolnky Vystavilatd....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
9. 1. 2006 13:31
Jsem zaměstnaná jako účetní u PO,kdy jedinným společníkem je pan x. Tento pán x je i zárověň FO a od r. 2006 mi dal na účtování i tuto FO. Já jsem ale zaměstnancem pouze u PO. Mohu se podepisovat na doklady z FO? Já mám zato,že né.