Re: Náhodný příjem
Za cely rok.
To byste chtela, aby vam zamestnavatel udelal rocni zuctovani dani jen za leden - listopad? Nebo jsem uplne mimo a nechapu dotaz.
ne ne, mě jde o to že jsem měla v prosinci příjem bokem a musím ho zdanit. Tak jsem nevěděla jestli to spojit s příjmem ze zaměstnání jenom v tom prosinci a podat si přiznání jenom za prosinec, nebo jestli to musím podat přiznání s příjmem ze zaměstnání úplně za celý rok...
je nezdaněná, právě že ji musím příznat jako můj příjem a zdanit daní z příjmu ... ale můj názor je že si budu muset podat přiznání za celý rok, jen jsem si nebyla jistá. Říkala jsem si jestli by to třeba nešlo jen za ten prosinec, ale nejspíš je to hloupost ...
>>>>>vydělala jsem si mimo moje zaměstnání 22.000,- v
>>>>>prosinci. Jak to mám zdanit? Mam vypsat daňové
>>>>>přiznání za
>>>>>celý rok spolu s příjmy ze zaměstníní nebo mám zdanit
>>>>>pouze tento příjem a podat přiznání jenom za měsíc
>>>>>prosinec?
>>>>
>>>>musíte podat daňové přiznání a vyplníte tam příjem ze
>>>>zaměstnání (nutno doložit potvrzení od
>>>>zaměstnavatele)+ příjem za prosinec
>>>
>>>stačí tedy podat příznání spolu s příjmy ze
>>>zaměstnání
>>>za měsíc prosinec? nebo úplně za celý rok? ... zatím
>>>moc děkuju
>>****
>>Za cely rok.
>>To byste chtela, aby vam zamestnavatel udelal rocni
>>zuctovani dani jen za leden - listopad? Nebo jsem
>>uplne
>>mimo a nechapu dotaz.
>
>ne ne, mě jde o to že jsem měla v prosinci příjem
>bokem a musím ho zdanit. Tak jsem nevěděla jestli to
>spojit s příjmem ze zaměstnání jenom v tom prosinci a
---promiňte ale jste opravdu mimo mísu
>podat si přiznání jenom za prosinec, nebo jestli to musím
>podat přiznání s příjmem ze zaměstnání úplně za celý
>rok...
už to vím jak na to, jelikož je tento příjem vyšší nad dvacet tisíc tak ho zdanit musím a to tak, že si daňové přiznání udělám sama spolu s příjmy ze závislé činnost a podává se opravdu pouze za celý rok i když ten mimořádný příjem byl jenom v prosinci ... moc děkuji za vaše názory, tak kdyby se to někomu stalo tak musí jít na to takhle.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
10. 1. 2006 13:43
vydělala jsem si mimo moje zaměstnání 22.000,- v prosinci. Jak to mám zdanit? Mam vypsat daňové přiznání za celý rok spolu s příjmy ze zaměstníní nebo mám zdanit pouze tento příjem a podat přiznání jenom za měsíc prosinec?