Re: šéf si koupil drahé pero-prosím o ná
asi tak, argument, že smlouvu za x milionu s významným partnerem nebude podepisovat propiskou za 5,50 většinou obstojí (i když, co je to vlastně drahé pero...?)
Podobný případ jsem řešila před x roky a tehdy to pero stálo 11000,--Kč. Dávala jsem jako DHIM a do nákladů.
Žádný můj argument tehdy neobstál a jak někdo píše přede mnou mi tehdy bylo řečeno, že smlouvu za 5mil.Kč nebude podepisovat nějakou reklamní propiskou. Po této odpovědi jsem to už nikdy neřešila. A to se ještě objevila aktovka v hodnotě cca 17000 Kč
Dávám taky rovnou do spotřeby na 501. Prostě pokud šéf nemám značkové péro od Parker, Waterman atd.tak snad nemůže jít ani mezi lidi:o))) Takže to už neřeším a prostě to tam má....až se tím pak bude podepisovat FU na protokol o kontrole, tak jeho image třeba ocení :o)))
Re: Vladimíre2 vraťte
Jenže lidi se mění. Býval to chlap ostrý, férový, každé jeho slovo mělo váhu. Neexistovalo, že by se schovával v anonymitě, každému dokázal dát co proto pod svým jménem. Přitom byl spravedlivý, objektivní a měl nepřekonatelný humor. Ale přiznejme mu právo na únavu a nechme ho v klidu odpočívat po prohraných bitvách :-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
17. 1. 2006 11:26
Šéf si koupil pero za několik tisíc a chce to zahrnout do kancelářských potřeb (má to i na účtence).
Prosím, kde je vlastně hranice mezi reprezentací a kancelářskými potřebami v takových případech, pokud to není dar pro zákazníka, ale vlastně kancelářská potřeba zaměstnance?
Z čeho v takových případech vycházíte?
Díky moc za Vaše odpovědi.