Re: Žádost o důchod ještě jednou prosím!
datum kdy chce odejít do důchodu si stanoví sám důchodce, když mu datum vyjde 29.3.2006 tak píši datum odchodu do důchodu 30.3.2003 právě proto,že jsem si nebyla jistá,zda se má psát 29.nebo 30. a od 30. nová pracovní smlouva - toto datum se píše na té poslední straně......jinak datum na přední straně se píše skutečný datum sepisování žádosti - tedy dnes s tím,že jsem vypisovala ty data shodně - mělo by tam být kdy vás požádal, třeba včera a datum sepsání třeba dnes- psala jsem shodná..
Re: Žádost o důchod ještě jednou prosím!
neděkujte,včera jsem psala,že se každá učíme a pořád,hlavně si zkontrolujte,zda máte "poslední aktuální tiskopis žádosti o důchod" to je nejčastěji měněný tiskopis na OSSZ - na podzim jsem byla na školení a rozdávali nám nový....za poslední dva roky asi čtvrtý..
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
26. 1. 2006 10:40
Vyplňuji žádost o důchod (viz dotaz ze včerejška) zaměstnanci, který dosáhne důchodového věku 29.3.2006. Je toto datum i datem uplatnění nároku na důchod? Nebo je datem uplatnění nároku datum podání žádosti?