Re: Kde zažádat o půjčení? Plíseň v domě
A čím jste to stříkali? My jsme zkoušeli nátěr roztokem, který obsahuje jinou houbu, co požírá tu, co vytváří plíseň v bytě, ale mám pocit, že to moc nefunguje (ačkoli jsme přesně dodrželi návod k použití).
Re: Kde zažádat o půjčení? Plíseň v domě
To už je nějaký pátek, takže vám to neřeknu. Ale myslím,
že hodně záleží na tom dostat tu vlhkost pryč. Ve sklepě můžete udělat stálé větrání, ale doma těžko. Pokud zadáte v Googlu
plísně a přípravky proti plísním, tak určitě něco najdete. Savo moc nepomáhá. Po povodních jsem četla článek od odborníka, který se divil proč si lidé stěžují na plísně. A radil tam, kde je plíseň nemalovat těmi běžnými přípravky, protože to je potrava pro ty plísně, ale vápnem a udělat proti sobě malé otvory aby proudil vzduch. Otvory ve velikosti jedné cihly. Přeji úspěch.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
31. 1. 2006 15:46
Dobrý den, vím, že je to trochu mimo tuto diskuzi, ale nevím kde se zeptat a třeba by tu někdo věděl.
vyskytla se nám vodě ¨dost rozsáhlá plíseň a máme děti alergiky. Na jaře se pokusíme plíseň vysekat, ale musíme s tím už udělat něco teď a proto mě napadlo, že by se možná někde dal půjčit na nějakém stavebním odboru takový ten přístroj, nebo kostka, která vcucává vlhkost do sebe a potom jen vyléváte vodu.
Hodně se to používalo po povodních. Nevíte náhodou někdo, kde to pljčit v Brně?
Díky moc
NIKI