GRAVERE - NEODCHÁZEJTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gravere, prosím, neodcházejte! Vy byste tady opravdu chyběl. Píšete velmi rozumně, snažíte se hrát fér a pod své odpovědi se podepisujete.
Tímto děkuji nejen Vám, Gravere, ale i všem ostatním, kteří se snaží druhým pomoct. Jasně, každý se může zmýlit - nikdo není dokonalý, některé otázky jsou složité a ke správné odpovědi se často společně dobereme až po delší debatě.
Tady to dlouho bylo slušné diskuzní forum, ale mám pocit, že mu nesvědčí ta anonymita. Kdyby se každý podepsal, bylo by to lepší. Ono je velmi snadné schovat se v anonymitě, rýt, urážet druhé, kritizovat - ale nic pořádného neporadit. Je to slabina mnoha diskuzních fór... někteří frustrovaní jedinci si tam chodí vybít svůj vztek a nespokojenost. Moc by mě mrzelo, kdyby se ro rozrostlo i tady. Tak prosím, buďme na sebe hodní a slušní.
Pane Hakene, jestli toto čtete, prosím, bylo by možno zařídit, aby se lidem automaticky nenabízel ten anonymní podpis? Aby tam každý prostě musel něco vepsat, i kdyby to bylo XYZ?
Re: GRAVERE - NEODCHÁZEJTE!!!!!!!!!!!!!!
Tak vám někdo vynadá pod zzz a příště pod rrr a opětovně pod xxx
To se nedá vyšešit, pokud se nemusí předkládat OP. On když je někdo anonymní, tak mu nikdo nenadává, proto je jich tu tolik.
Zkuste napsat vy anonyme už jste tu zvoral včera odpověď, předevčírem a dnes znovu. A taky anonyma nemůžete pronásledovat a znepříjemňovat život, proto je jich tu tolik.
Ale hlavně že jsou odpovědi, každý si musí zvážit, zda odpovědi uvěří nebo si to zkontroluje v zákoně, protože následky ponese pouze on sám. On může urážet i ten co se podepisuje, protože vlastně ani nevíte o koho jde. Do očí by vám nic takového neřekl.
Paní Jašo, máte samozřejmě pravdu. I Vás si vážím, že se podepisujete a tak trochu "nesete svou kůži na trh". Některá diskuzní fóra zavedla proti nevhodným anonymním reakcím registrace uživatelů (spojeno s určitými výhodami) a u neregistrovaných je vidět jejich IP adresa. Není to 100%, ale na diskuzích, kde to zavedli, se zlepšila úroveň.
Ale gravera se anonymita netýká :-) Také neodchází kvůli anonymům a doufám že nás neopustí ani kvůli dvěma babám, které se podepisují :-) Jeho vzrušující IQ, vtip a šarm by mi tady hodně chyběly :-) J.F.
No on úplně neodešel, i podle názoru se trochu pozná. Ale snad byste nechtěly, aby každý nemohl využítl takovou anonymitu, jaká se mu líbí. Vždyť i proto je to tady fajn !! Jinak by to přestalo být otevřené a spontánní, což by bylo na škodu.
Ano co slovo to perla. Jsou lidi kteří Vás dokáží udupat. Já jsem to taky vzdala. Jako Anonym jsem dost svobodná a když se spletu tak se můžu omluvit i jako Anonym. Několikrát jsem tady o tom psala -odpovím špatně a jiný opraví, tak jsem poučená já i tázající
" jsme jedné krve". Jenže tady se vždy najde někdo co si Vás vyhlédne a nemáte šanci, jsou dva druhy volů VUL aVŮL ten bez kroužku je moc nebezpečný.
I hvězdy jasné co umí:-)) taky se pokorně někdy přiznají, že možná to není ono.
Pan Graver, to bych byla moc nerada kdyby nás opustil "to zní jako na pohřbu :))) " já dělám i SVJ a to bych bez něj asi byla několikrát u p..... s dechem. Doufám, že ho to přejde.Anonym
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
2. 2. 2006 20:48
Zklamalo mě, jakým způsobem jste za sebou práskl dveřmi. Před necelým rokem jste vyhlašoval, že odejdete kvůli Vladimírovi 2, protože se tady z toho staly jeho stránky. A teď odcházíte kvůli jiným lidem, které jste také nezapoměl označit. Dost jste mě zklamal tímto způsobem odchodu. "Až se jednou zastřelím, nezapomenu nechat dopis, aby za mou smrt nikoho neobviňovali" řekl lord Petr Wimsey. Dobrý příklad :-)