Diskuse o spotřebitelském právu - anketa

• (neregistrovaný)

5. 2. 2006 12:07

Mým národům!

Pokud se najde dostatečný počet jedinců, ochotných diskutovat o spotřebitelské tématice (protože mně to opravdu chybí a sem se vracet nehodlám), pokusil bych se najít nějakou alternativní platformu. Technicky k tomu bohužel nejsem nijak zvlášť vybaven a mé programátorské schopnosti v asp a aktivním skriptování vůbec se limitně blíží nule, ale na něco bych snad přišel - kdyby to mělo být jen něco na úrovni mailové diskuse typu Pandora.
    Rád bych se tomu věnoval podrobněji a především z obou stran - tzn. i z pohldu prodejců a poskytovatelů služeb. Jsem přesvědčen, že tohle téma se týká všech a zaslouží si pozornost, ale tady a takto už to nejde (dokud nebude fórum rozděleno do tématických sekcí, zavedena povinná registrace aspoň pro odpovídající a diskuse moderována).

Na stránkách http://www.volny.cz/graver/ najdete anketku, ve které můžete vyjádřit svůj názor.

O jedno vás chci poprosit kvůli těm, kteří se sem chodí ptát a občas nechápou, co se to tu děje: pokud vás to nezajímá, prostě nereagujte, pokud ano, použijte jen tu anketu. Ti, kteří mi chtěli cokoliv sdělit, už to po mém odchodu udělali mailem nebo to takto ještě udělat můžou, ale jinak na tento příspěvek opravdu nemá smysl odpovídat.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).