Stavební spoření - chci pokračovat

• (neregistrovaný)

5. 2. 2006 12:28

Dobrý den, v dubnu mi končí stavební spoření u Raiffeisen dle starých podmínek. Budu tam mít kolem 120 000 kč. Cílovou částku mám na 200 000 kč. Mohu normálně pokračovat ( bez žádosti ) další 3-4 roky a ročně tam vkládat 18 000 kč? Vím, že nesmím přesáhnout cílovou částku, ale jde mi o to, zda kvůli pokračování nemám na spořitelnu zavolat a zda si budu moci peníze za 3-4 roky vybrat. Pro vybrání peněz a ukončení SS se prý musí napsat písemná výpověď, která trvá asi 1 měsíc. je to pravda? Děkuji

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 5. 2. 2006 12:38

Anonymní (neregistrovaný)

Re: Stavební spoření - chci pokračovat
      Můžete pokračovat dál, nesmíte jenom překročit cílovou částku a potom až budete chtít, tak dát výpověď. Doporučuji raději 3 měsíce.

• 5. 2. 2006 12:42

Alice (neregistrovaný)

Re: Stavební spoření - chci pokračovat
      >Ano přesně tak, po ukončení 5ti leté lhůty se obchodní zástupkyně se mnou byla domluvit sepsaly jsme papíry na navýšení cílové částky , protože jsem jí měla nízkou.. Dál jsem pokračovala ve spoření za stávající podmínek předchozí smlouvy a mám měsíční výpověď , po které mi budou vyplaceny peníze.Doporučuji vám spojit se se stavební spořitelnou a toto si domluvit, nebo se s Vámi určitě spojí oni.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).