Re: Stavební spoření - chci pokračovat
>Ano přesně tak, po ukončení 5ti leté lhůty se obchodní zástupkyně se mnou byla domluvit sepsaly jsme papíry na navýšení cílové částky , protože jsem jí měla nízkou.. Dál jsem pokračovala ve spoření za stávající podmínek předchozí smlouvy a mám měsíční výpověď , po které mi budou vyplaceny peníze.Doporučuji vám spojit se se stavební spořitelnou a toto si domluvit, nebo se s Vámi určitě spojí oni.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
5. 2. 2006 12:28
Dobrý den, v dubnu mi končí stavební spoření u Raiffeisen dle starých podmínek. Budu tam mít kolem 120 000 kč. Cílovou částku mám na 200 000 kč. Mohu normálně pokračovat ( bez žádosti ) další 3-4 roky a ročně tam vkládat 18 000 kč? Vím, že nesmím přesáhnout cílovou částku, ale jde mi o to, zda kvůli pokračování nemám na spořitelnu zavolat a zda si budu moci peníze za 3-4 roky vybrat. Pro vybrání peněz a ukončení SS se prý musí napsat písemná výpověď, která trvá asi 1 měsíc. je to pravda? Děkuji