Re: Musí se dokládat k roč.zúčtování
----
Nemusí. Ptala jsem se na školení a někdo dokládá, ale není třeba, protože je vše součástí žádosti o RZ. Je jedno, zda se jedná o SD nebo o nedůchodce.
No to záleží,protože někdo to sice podepíše,ale moc to nečte,takže jsem zjistila,že mi musí doložit příjmy do června,protože mám od něj zápočtak,ale nenapsal tam žádnou firmu:(( tedy do toho podepsaného prohlášeni........ale je pravda,že by to byla jeho chyba.........má si přečist,co podepisuje,že ano
----
Pokud někdo v průběhu předchozího roku nastupuje, má alespoň 1 zápočťák, takže min. 1 potvrzení o příjmu. Vyptat se ho, kde byl předtím a potom nic nebrání podpisu žádosti. Kdyby něco zatajil, tak se stejně nic nedozvíte a beztak by byla chyba na jeho straně. Máte dva podpisy na jednu věc. Potvrzení z ÚP by si měl spíše schovat k žádosti o SD.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
6. 2. 2006 11:27
Musí se dokládat k roč.zúčtování meziobdobí u star.důchodců? Např.čestné prohlášení,že neměli příjem nebo to není nutné,když jde právě o důchodce??