Re: majetkové vypořádání
nejde o SJM, žijete pouze v jedné domácnosti, každý na svůj účet a za své peníze, sice hospodaříte společně, ale Vy jste si půjčil a sám ze svého splatil, takže má smůlu. Pokud by chtěla něco dostat, musela by pracně prokázat, že Vám ze svých prostředků poskytla těch 40 tisíc na úhradu dluhu a to asi těžko, ne? Já bych se toho vůbec nebál.
pája
Re: majetkové vypořádání
pokud jste hospodarili spolecne (davali penize dohromady), tak jeji narok tak trochu lidsky chapu - ty penize preci jen nekde chybely, pokud jste si jel kazdy na sve a jen spolecne platby platili spolecne, tak je dost troufala.... nojo, to jsou ty byvale pritelkyne :-)))
kazdopadne paja to vystihl presne.... zakonny narok dle meho nema
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
9. 2. 2006 9:30
ve společné domácnosti - nejsme manželé - jsem si půjčil na auto a na byt (všechny doklady pouze na moje jméno) celkem 80 tisíc. Vše jsem řádně splatil, trvalým příkazem na moje jméno. Bývalá přítelkyně požaduje po třech letech 40 tisíc jako polovinu z částky. Má na to nárok?