Re: Kde se mohu ozvat?
Pokud Vám nezpůsobila žádnou škodu, vykašlete se na to a budiž to proVás ponaučením.
Máte-li čas a nervy se tím zabývat, jistě jste dostala nějakou vizitku nebo něco, co Vám napoví, jak se dotyčná jmenuje a pro kterou firmu pracuje... že by Rainbow????
>>Dobrý večer,
>>dnes u nás zazvonila žena,která se mi
>>představila a sdělila mi,že nám jde provést zkoušku
>>prašnosti. V dobré víře,že jde o zaměstnance
>>MÚ
>>nebo podobné instituce jsem ji pozvala dál. Jenže k
>>mému překvapení mi začala nabízet služby související
>>s
>>prodejem vysavačů.
>>Chtěla jsem se zeptat,kde bych mohla vznést případnou
>>stížnost na chování a způsob,jak se dostat lidem až
>>do bytu.
>
>Pokud Vám nezpůsobila žádnou škodu, vykašlete se na to
>a budiž to proVás ponaučením.
>Máte-li čas a nervy se tím zabývat, jistě jste dostala
>nějakou vizitku nebo něco, co Vám napoví, jak se
>dotyčná jmenuje a pro kterou firmu pracuje... že by
>Rainbow????
Díky za reakci.Škodu mi nezpůsobila.Jenom mě naštvala.Když jsem se ptala po vizitce,tak ji neměla.Jednalo se o Vorverk.Chybama se člověk učí.Příště budu drzejší já a nejdřív se pořádně zeptám.
Díky.
Přesně to samé se mi stalo před lety...Nastěhovala jsem se do novostavby a pořád se to tam vprvních měsících hemžilo nějakými dělníky.Kontroly topení,oken,linky...atd.Pak se objevil pán na kontrolu prašnosti a tak jsme ho pustili dál,začal pobíhat po obýváku,nějakým papírkem projel koberec a pak sedačku...Koukali jsme co dělá...ukázal papírek s fialovým flekem,a že prý ta sedačka něco obsahuje!?Nakonec z něj vypadlo,že právě prodává vysavače.Jelikož jsme řekli,že momentálně nic nechceme,ale možná do budoucna,tak ať nechá vyzitku nebo tel.č.,tak se urazil,že když nic,tak nic a odešel...Assi vědí,že by si lidi stěžovali,tak nesmí nic dávat,ale naučený to mají sakra dobře...:o)))
>Dobrý večer,
>dnes v podvečer u nás zazvonila žena,která se mi
>představila a sdělila mi,že nám jde provést zkoušku
>prašnosti. V dobré víře,že jde o zaměstnance měststkého úřadu
>nebo podobné instituce jsem ji pozvala dál. Jenže k
>mému překvapení mi začala nabízet služby související s
>prodejem vysavačů.
>Chtěla jsem se zeptat,kde bych mohla vznést případnou
>stížnost na chování a způsob,jak se dostat lidem až do
>bytu.Jsem si vědoma toho,že jsem se měla na vše zeptat
>ještě před tím,než jsem ji pustila dál,ale zatím jsem
>se s ničím podobným nesetkala. Přijde mi poměrně
>nesolidní,jakým způsobem nám zasahují do soukromí.
>A nebo je to normální????
>Jestli mi někdo může alespoň trochu poradit,budu
>ráda.
>Díky.
>Radka
Mě se stalo to samé včera. Zvonek a že jde měřit prašnost. Zeptala jsem se jí jestli je z hygieny a kdo ji tím pověřil. Nakonec jsem z ní dostala, že je od firmy Vorwerk a chtěla si domluvit schůzku a ukázat mi vysavač. Pěkně mi hnula žlučí jakým stylem se cpala lidem do bytu.
Je pravda,že člověk musí být ostražitý,ale lidi od této firmy to mají opravdu hodně dobře naučené.Pak taky člověk se doma cítí uvolněně a takhle navečír většinou chodí známý,rodina a tak se ostražitost sníží...Taky jsem se s nimi setkala a pak to následně odnesli nějací dělníci co kontrolovali topení...Přišli v neděli odpoledne a já jsem je prolustrovala:..občanky,odkud jste,kdo vás sem poslal a v neděli,jako že nebylo žádné oznámení...:-))))Je dobře,že se Vám nic neztratilo,nic nestalo a vemte si z toho pro příště poučení...
Protože jsem dřív dělala na směny a k vzteku mě dokázal dohnat každý "dobrák", který mi po noční zazvonil na zvonek (obzvlášť jsem milovala Svědky Jehovovy), tak jsem si nechala od manžela udělat vypínač. Zjistila jsem, že je to bezva věc - zapínám ho pouze tehdy, pokud se mi někdo předem ohlásí, že přijde. Pravda, už na moje opatření doplatila i tchyně, která se opoměla ohlásit a dokonce si i doma zapoměla mobil, a pak stála před barákem a přemýšlela, kterak se za vnoučaty dostat do bytu... ale co už. Je to dobrý prvotní filtr, díky kterému mě neotravujou cizí lidi ;o)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
9. 2. 2006 20:02
Dobrý večer,
dnes v podvečer u nás zazvonila žena,která se mi představila a sdělila mi,že nám jde provést zkoušku prašnosti. V dobré víře,že jde o zaměstnance měststkého úřadu nebo podobné instituce jsem ji pozvala dál. Jenže k mému překvapení mi začala nabízet služby související s prodejem vysavačů.
Chtěla jsem se zeptat,kde bych mohla vznést případnou stížnost na chování a způsob,jak se dostat lidem až do bytu.Jsem si vědoma toho,že jsem se měla na vše zeptat ještě před tím,než jsem ji pustila dál,ale zatím jsem se s ničím podobným nesetkala. Přijde mi poměrně nesolidní,jakým způsobem nám zasahují do soukromí.
A nebo je to normální????
Jestli mi někdo může alespoň trochu poradit,budu ráda.
Díky.
Radka