Re: DPH u VHP
mě to nabídla firma, která vlastní VHP. 10 % z tržeb - odvádím DPH /je to vlastně provize./ A zbytek mám napsaný jako pronájem místnosti, kde jsou automaty umístěné. Mají to i ošetřeno přes daňového poradce, i ověřeno auditorem - tak mi nezbývá nic jiného než jim věřit.
Já vám taky věřím, ale teď mě právě napadlo, že vy máte asi VHP v samostatné místnosti? Ja je mám pouze v zdadní části hospody a tak asi pronájem místnosti nepůjde.
Smouva zní: ...spoluúčast při provozování VHP, podíl.....zahrnuje el.energii a ost.nákl. uživatele. Nevím jak z toho. Pokud by měl ještě někdo zkušenosti nebo nápad, prosím ozvěte se. Díky a hezký den
Máte pravdu, mám tu výhodu, že mám VHP v samostatné místnosti a ta místnost je ještě k tomu zkolaudovaná na hernu. Myslím, že u vás to asi nepůjde. Ale firma od které máte automaty by Vám snad měla poradit. Vždyť mají určitě nemalé zkušenosti s tímto problémem.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
10. 2. 2006 0:10
Pro pana Jardu - viz SAGIT