Účtování v Pohodě

• (neregistrovaný)

10. 2. 2006 9:33

Dobrý den, začínám vést daň. evidenci v Pohodě a nějak nevím jak na to. Zapsala jsem jako první pokladnu, následně na to banku a nechala jsem si vytisknout DPH. Tam se ale objevila jen pokladna, nikoli banka. Potom jsem vypsala všechny přijaté faktury,/ placené jak bankou, tak pokladnou/. A najednou se do DPH zapsalo dvakrát. Taky netuším jak likvidovat zaplacené faktury, neplatím je přes Pohodu ,ale vlastním převodem. Pomůže mi někdo , prosím !

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 10. 2. 2006 10:03

Anonymní (neregistrovaný)

Re: účtování v Pohodě
      pokusím se pomoci s likvidací - v bance nebo v pokladně zmáčněte ctrl shift L a dostanete se do fakturace vyberte položku kterou chcete zlikvidata a nahoře klikněte na Zlikviduj a v pokladně nezapomeňte uložit

• 10. 2. 2006 11:17

Anonymní (neregistrovaný)

Moc děkuji za radu, neprošla jsem školením, učím se to sama a vždycky se někde zaseknu. Ještě jednou díky Renata

• 10. 2. 2006 22:23

Zdenka (neregistrovaný)

Ještě můžete likvidovat doklady postupem:Záznam/likvidace výběrem. Vyberte položku a v levém horním rohu klikněte na zlikvidovat. Záznam faktury i s textem a jejím číslem se přenese do bankovního nebo pokladního dokladu, zkontrolujte předkontaci a uložte.
      Pokud byste potřebovala s Pohodou ještě někdy poradit, napište mi na mail: zdenka.ondruskova@tiscali.cz. Pokud budu vědět, ráda Vám poradím. Zdenka

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).