Penalizace dodaněných pohledávek

• (neregistrovaný)

13. 2. 2006 16:21

Nemáte prosím někdo informace, jaká je v současné době naděje, že dodaněné pohledávky 2004 při přechodu na paušál nebudou penalizovány? Nějak se o tom mluvilo v souvislosti s tím, že takových případů bude v tomto roce spousta díky těm zvýšeným paušálům, a že se snad penále z dodatečných přiznání za rok 2004 z tohoto důvodu bude promíjet? Je to docela nepříjemné dilema při rozhodování - mám - nemám použít paušál :-((( J.F.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 13. 2. 2006 17:02

Jana F. (neregistrovaný)

Re: Plošné prominutí penále?
      četla jsem o plošném prominutí penále v případě SZM a možná i v tomto případě? Nevíte někdo něco bližšího? J.F.

• 13. 2. 2006 17:09

Eva M. (neregistrovaný)

Jano F., vím přesně tolik co Vy = zprávy dle agentury JPP (jedna paní povídala), že by měl snad být jakýsi generální pardon... ale nevím, že by to opravdu oficiálně někde vyšlo. Pokud se něco dozvím, určitě dám vědět.

• 13. 2. 2006 18:08

Jana F. (neregistrovaný)

Evo M. děkuji za odpověď, alespoň vím, že jsem to nezaspala :-)
      Takže to znamená raději ještě počkat s DP kde jsou ty paušály jak se to vyvine :-( Opravdu nám to "usnadňují", chtěla jsem si jich pár odbýt :-) J.F.

• 13. 2. 2006 18:34

Eva M. (neregistrovaný)

Dívala jsem se dnes dost pozorně i na CDS na stránkách Min.financí, ale opravdu jsem tam nic nenašla...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).