OT: Hokej, BC a uzávěrky :-)))

• (neregistrovaný)

22. 2. 2006 22:31

Ahoj lidi, taky jste na tom jako já? Sedím nad uzávěrkami, zároveň odskakuju sem na BC a ještě přitom sleduju online česko-slovenský hokej na olympiádě :-)) Tak ať dopadne dobře hokej i ty uzávěrky!

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 22. 2. 2006 22:35

Alice (neregistrovaný)

Re: OT: Hokej, BC a uzávěrky :-)))
      Jsem na tom úplně stejně a ještě za mně manža v hospodě vsadil na výsledek. Tak to prostě aspoň jedním okem sledovat musím. Televizi mám v obýváku a počítač taky.

• 22. 2. 2006 22:47

Jana F. (neregistrovaný)

Ještě že nevsadil vás :-) Já tedy hokej nemusím, stačí mi účto hokejistů :-(, ale je to hezký pocit, že takhle neponocuji u počítače sama, že je nás víc. Taky si představte, o co by nám bylo hůř, kdyby nebyl internet a tahle naše diskuze :-) J.F.

• 22. 2. 2006 22:58

Eva M. (neregistrovaný)

To si už vůbec nedokážu představit. Pamatuju si dobře své osamělé začátky na počátku 90.let - žádné BC, žádný Sagit, ostatně internet nebyl dostupný vůbec, kvalitní literatura taky ne... Brr :-(

• 22. 2. 2006 23:04

Alice (neregistrovaný)

Ano ano, ještěže tato diskuze existuje, akorát si paki po přečtení příspěvků vždy připadám úplně blbá. Ale po odevzdání daňových přiznání si to už zase nepřipouštím.X( Pát hokejistů už jsem taky zpracovávala, ale když chodili s "chytrýma rozumama" ze šaten, které si tam předávali, tak jsem s nimi brzo skončila.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).