Re: Přepatek soc. a zdrav. poj.
a pokud jsem ho nechala prevest na r. 2006 na zalohy a o tu castku pak zaplatim mensi zalohy? Tak mi prece na konci roku nebude sedet castka skutecne zaplacenych zaloh a celkovych zaloh (prave o ten preplatek) - jak se s tim vyporadat v DE? Dekuji za radu.
Re: Přepatek soc. a zdrav. poj.
diky, taky jsem si rikala, ze to tak udelam, nebo presneji receno, tak bych to udelala, kdybych si to delala pro sebe..... jedna se mi ale o DE kamaradky, ktere jsem letos zpracovavala DP a prehledy.... pocitam, ze za rok uz ji to delat nebudu, tak aby v tom nemela "bordel", ze ji to nesedi - proto jsem se pidila po nejake moznosti zohledneni to v DE, aby ji na konci roku 06 sedely zalohy a prehled z pojistoven....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
27. 2. 2006 11:20
Prosím o radu, mohu si při uplatnění paušálních nákl. přičíst k zálohám na soc. a zdr. poj. také doplatek za minulý rok?
Jak je to prosím s přeplatkem od poj. Stačí ho uvést do zdanitelných příjmů nebo je správné neuvadět do zdan. příjmů a odečíst ho od záloh poj. pořád se jedná o paušální náklady.
Děkuji.