Děkuji mnohokrát za vysvětlení. Pokud budete mít trpělivost, ještě upřesnění. Krom jiného jste mi odpověděla, že: "Vaše dcera může podepsat během roku (pokud má více zaměstnavatelů)vždy prohlášení jen u jednoho z nich - nemůže mít toto prohlášení podepsáno současně u dvou nebo více plátců." Zobecním-li to na studenta. V lednu pracuje u firmy X, v dubnu u firmy Y, v listopadu u firmy Z. Znamená to tedy, že "Prohlášení..." může podepsat pouze u jedné z těchto firem? Nebo může podepsat u každé z nich, protože nepracuje "současně u více firem"? Omlouvám se za takovéto pitvání, ale zjišťuji, že každý zaměstnavatel toto vykládá jinak. A začalo mne to zajímat. Ještě jednou děkuji.
6. 3. 2006 12:48
Děkuji mnohokrát za vysvětlení. Pokud budete mít trpělivost, ještě upřesnění. Krom jiného jste mi odpověděla, že:
"Vaše dcera může podepsat během roku (pokud má více zaměstnavatelů)vždy prohlášení jen u jednoho z nich - nemůže mít toto prohlášení podepsáno současně u dvou nebo více plátců."
Zobecním-li to na studenta. V lednu pracuje u firmy X, v dubnu u firmy Y, v listopadu u firmy Z. Znamená to tedy, že "Prohlášení..." může podepsat pouze u jedné z těchto firem? Nebo může podepsat u každé z nich, protože nepracuje "současně u více firem"?
Omlouvám se za takovéto pitvání, ale zjišťuji, že každý zaměstnavatel toto vykládá jinak. A začalo mne to zajímat.
Ještě jednou děkuji.