Prosím jak je to s příslušností k finančnímu úřadu? Mám pocit, že v televizi proběhla informace, že je možné si ho vybrat. Na našem okrese se působnosti FÚ územně změnila a obyvatelé některých obcí byli převedeni pod jiný FÚ (dle místa trvalého bydliště) Bydlím však jinde, než jsem hlášen a z objektivních důvodů se nemohu přihlasit do místa, kde se zdržuji, ale které je v působnosti FÚ před změnou. Též provozovnu mám v tomto místě. Mohu tedy nějak zvrátit toto nechtěné převelení pod jiný FÚ? Díky za odpověď Zdeněk
6. 3. 2006 15:03
Prosím jak je to s příslušností k finančnímu úřadu? Mám pocit, že v televizi proběhla informace, že je možné si ho vybrat. Na našem okrese se působnosti FÚ územně změnila a obyvatelé některých obcí byli převedeni pod jiný FÚ (dle místa trvalého bydliště) Bydlím však jinde, než jsem hlášen a z objektivních důvodů se nemohu přihlasit do místa, kde se zdržuji, ale které je v působnosti FÚ před změnou. Též provozovnu mám v tomto místě. Mohu tedy nějak zvrátit toto nechtěné převelení pod jiný FÚ?
Díky za odpověď Zdeněk