Re: ELDP - tisk formuláře
Bohužel, posílám eldp elektronicky, takže poradit neumím, ale chtěla jsem se zeptat eldp se musí odeslat na OSSZ do kdy?-
do konce března nebo do konce dubna?
Děkuji.
Jo a na OSSZ mají podle mě správce počítačové sítě, možná by to chtělo se s ním spojit a možná Vám poradí. Zeptejte se na OSSZ toho kdo mám ELDP na starosti.
Re: ELDP - tisk formuláře
"za každý kalendářní rok po účetní závěrce (závěrce mzdových listů), nejpozději však do 30.dubna následujícího kalendářního roku v případě, trvala-li výdělečná činnost k 31.prosinci
NEBO
do jednoho měsíce po konečném vyúčtování příjmů v případě, že skončila výdělečná činnost před 31.prosincem"
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
8. 3. 2006 10:42
DObrý den, mám problém s tiskem formuláře ELDP ze stránek ČSSZ. Poté, co jsem si do počítače stáhla aktulizaci programu Adobe reader nejsem schopná nastavit tisk tak, abych se s tiskem vešla do políček originál formuláře. Tiskárnu mám Epson Stylus C86. Nemůžete mi někdo prosím poradit, co a jak kde nastavit? Děkuji