mám takový problém. Naše firma poskytuje reklamní služby, zajištování prezentace firmy na webu, inzerci a PR servis pro jednu firmu v Polsku. Vystavujeme fakturu v Kč bez DPH - DPH odvádí zahraniční firma. Nedávno tu byla kontrola z F.Ú. a řekli nám, že na faktuře chybí věta o tom, že odvádí DPH oni a má tam být uvedeno podle kterého paragrafu zákona. Nevím však jaký paragraf se na to vztahuje,v zákoně se toho nemůžu nějak dopátrat,myslíte, že je to dle §31? Do jakého řádku na přiznání se potom částka uvádí??
Děkuju moc všem za radu, mám v tom menší zmatek. Iveta
8. 3. 2006 10:58
Dobrý den všem,
mám takový problém. Naše firma poskytuje reklamní služby, zajištování prezentace firmy na webu, inzerci a PR servis pro jednu firmu v Polsku. Vystavujeme fakturu v Kč bez DPH - DPH odvádí zahraniční firma. Nedávno tu byla kontrola z F.Ú. a řekli nám, že na faktuře chybí věta o tom, že odvádí DPH
oni a má tam být uvedeno podle kterého paragrafu zákona. Nevím však jaký paragraf se na to vztahuje,v zákoně se toho nemůžu nějak dopátrat,myslíte, že je to dle §31? Do jakého řádku na přiznání se potom částka uvádí??
Děkuju moc všem za radu, mám v tom menší zmatek.
Iveta