Dobrý den! V DAP v příloze č.1, na druhé straně, bod D.je tabulka, kterou mám vyplnit, pokud vedu daňovou evidenci. Tu vedu, ale namám žádný DHM ani zásoby a ostatní věci, co jsou uvedeny v tabulce. Stačí tedy celé proškrtnout? Potom mám dotaz ohledně leasingu. V roce 2005 jsem si koupil auto na leasing. Do výdajů jsem zahrnul leasingové splátky a poměrnou část akontace za měsíce roku 2005. Je to už všechno nebo musím udělat ještě něco? Děkuji moc za odpověď
Re: DAP-příloha č.1 + leasing
U pokladny je také * ,takže se nemusí do DP uvádět, aby to neviděly malé děti co si o prázdninách paní z FÚ vodí na úřad.
10. 3. 2006 0:16
Dobrý den!
V DAP v příloze č.1, na druhé straně, bod D.je tabulka, kterou mám vyplnit, pokud vedu daňovou evidenci. Tu vedu, ale namám žádný DHM ani zásoby a ostatní věci, co jsou uvedeny v tabulce. Stačí tedy celé proškrtnout?
Potom mám dotaz ohledně leasingu. V roce 2005 jsem si koupil auto na leasing. Do výdajů jsem zahrnul leasingové splátky a poměrnou část akontace za měsíce roku 2005. Je to už všechno nebo musím udělat ještě něco?
Děkuji moc za odpověď