Zaměstnanec mi dones potvrzení o poskytnutém překlenovacím úvěru na bytové potřeby o o výši úroků z tohoto úvěru.
Spořitelna potvrzuje pouze předpokládanou částku na roku 2005, nekde nejí zmínka o zaplacených úrocích, přesto říkají , že na základě tothoto potvrzení si můžete odečíst ...
Lze zaměstnanci odečíst částku z poskytnutého úvěru, když je na potvrzení uvedeno že úroky představují předpokládanou částku od listopadu 2005- prosince 2005. Není zde slovo ze byly zaplaceny ( úroky) Poradí mi někdo? Děkuji
Re: odpočty z daní - úvěr- potvrzení
dle mého názoru na základě tohoto potvzení nelze částku odečíst. Spořitelna by měla na vyžádání potvzení dodat, kde bude uvedena částka skutečně zaplacených úroků.
Re: odpočty z daní - úvěr- potvrzení
Potvrzení musí obsahovat skutečně zaplacené úroky za r.2005, Toto potvrzení Vám zaměstnanec předložil s opožděním na zálohový odpočet od listopadu 2005(mimoch. od 2006 již zálohově nelze).
13. 3. 2006 14:42
Zaměstnanec mi dones potvrzení o poskytnutém překlenovacím úvěru na bytové potřeby o o výši úroků z tohoto úvěru.
Spořitelna potvrzuje pouze předpokládanou částku na roku 2005, nekde nejí zmínka o zaplacených úrocích, přesto říkají , že na základě tothoto potvrzení si můžete odečíst ...
Lze zaměstnanci odečíst částku z poskytnutého úvěru, když je na potvrzení uvedeno že úroky představují předpokládanou částku od listopadu 2005- prosince 2005. Není zde slovo ze byly zaplaceny ( úroky)
Poradí mi někdo? Děkuji