Chtěla bych zde poděkovat poradkyním, které mi vytrhly trn z paty radou "podnikající důchodkyni se studujícím synem". Na oplátku i ostatním, kdo si chtějí zkusit daň nanečisto, mohu doporučit po několika pokusech s děsnými internetovými formuláři ten od firmy Aspekt HM, uvedený na jejích stránkách. Je přehledný, počítá sám a dobře a navíc nepožaduje snížení ochrany Windows před makry. I já jsem to zvládla za chviličku - navíc jsou tam vloženy i užitečné komentáře např. pro společné zdanění manželů. Firmě Aspekt HM jsem poslala poděkování, a také Vám ještě jednou děkuji.
16. 3. 2006 18:06
Chtěla bych zde poděkovat poradkyním, které mi vytrhly trn z paty radou "podnikající důchodkyni se studujícím synem".
Na oplátku i ostatním, kdo si chtějí zkusit daň nanečisto, mohu doporučit po několika pokusech s děsnými internetovými formuláři ten od firmy Aspekt HM, uvedený na jejích stránkách.
Je přehledný, počítá sám a dobře a navíc nepožaduje snížení ochrany Windows před makry.
I já jsem to zvládla za chviličku - navíc jsou tam vloženy i užitečné komentáře např. pro společné zdanění manželů.
Firmě Aspekt HM jsem poslala poděkování, a také Vám ještě jednou děkuji.