Re: daňový doklad
Já jsem věděla za co to je,ale nevěděla jsem od koho to je abych mohla vystavit daňový doklad.A teď ho po mě po tak dlouhé době chtějí.Zaregistrovali se k nám školy na základě vyplněné přihlášky a zasílali poplatky v této částce.A já jsem na vyžádání buď vystavovala faktury nebo čeklala až se ozvou a budou chtít doklad.
*** Ale Vy to máte přiznáno a odvedeno. Tak bych jim k tomu ten doklad vystavila ***
Ale to vypadá divně,když DUZP bude ještě v březnu 31.12.2005.Já si to přeci nemohu zahrnout do číselné řady v letošním roce ve vystavených fakturách,když jsem o tom účtovala v roce 2005.To bych musela vystavit s datumem 31.12.2005 a to už nejde když mám uzavřený rok 2005
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
16. 3. 2006 18:29
Prosím o radu, v roce 2005 nám bylo na účet posláno 90Kč,bylo to za nějakou registraci.Jenomže já jsem nevěděla kdo to poslal,takže jsem odvedla DPH a zdanila.Teď se mi po 2, měsících ozvala škola,že potřebují daňový doklad.Jak mám reagovat.Přeci nemohu vystavit daňový doklad skoro na konci března s DUZP 31.12.2005? Už mám uzavřené účetnictví a hotové a odevzdané DP. Co s tím?poradíte