Dobrý den, moc vás prosím, můžete mi odpovědět??? Jsem doma se synem, pobírám rodičovské příspěvky, v říjnu loňského roku jsem přerušila živnost.Teď se mi naskytla práce, nevydělala jsem si ani 15 000,-.vím že do konce roku už nebudu mít žádnou práci, tak bych chtěla vědět jestli je to hodně velký průšvih, že jsem si vydělala a mám všude nahlášeno přerušení.Kdybych vydělala víc jak 15 000,- musím to příští rok zdanit viďte.Ale bude to divný ne, když jsem vlastně vydlávat neměla.Poradíte mi co s tím, mám tu živnost raději obnovit?
Re: je to špatně????
Paní Pavlo nechal bych to tak viz. §38g zákona o daních z příjmů. Pokud nepřesáhnete 15000 nejste povina přiznání podat a to je to hlavní. Takže bych to tak nechal a nikde nic neobnovoval.
24. 3. 2006 14:50
Dobrý den, moc vás prosím, můžete mi odpovědět???
Jsem doma se synem, pobírám rodičovské příspěvky, v říjnu loňského roku jsem přerušila živnost.Teď se mi naskytla práce, nevydělala jsem si ani 15 000,-.vím že do konce roku už nebudu mít žádnou práci, tak bych chtěla vědět jestli je to hodně velký průšvih, že jsem si vydělala a mám všude nahlášeno přerušení.Kdybych vydělala víc jak 15 000,- musím to příští rok zdanit viďte.Ale bude to divný ne, když jsem vlastně vydlávat neměla.Poradíte mi co s tím, mám tu živnost raději obnovit?