Ahoj ilono

• (neregistrovaný)

29. 3. 2006 13:53

prosím tě když je ve firmě zkreslování údajů o stavu hospodaření a jměn za rok 2004 , já jsem nastoupila 2005 , mohu být potrestána, že jsem fú neinformovala? Až teď mne napadlo kouknout se do roku 2004.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 29. 3. 2006 14:03

Ilona (neregistrovaný)

cus bus
      ten dotaz jsem cetla, neboj :-)))
      s tim limitem si nejsem jista - ja mam pocit, jestli uz to neni vic ...

Jo a s tim "praskanim", s tim bych si hlavu nelamala:
      1) nemas za to odpovednost
      2) v tu dobu jsi ve firme nebyla
      3) kdyby to museli delat vsechny ucetni, tak jich je minimalne polovina zavrena ;-)))

Jestli je to zkreslovani hodne hodne okate a ve velkem rozsahu, tak bych se zacala porozhlizet po jinem zamestnani.... takovy zamestnavatel nebyva spolehlivy :-/

• 29. 3. 2006 14:07

Ilona (neregistrovaný)

Re: cus bus

jo, ted jsem to nasla v historii:

zákon 254/2004
      § 4
      (1) Poskytovatel platby, jejíž výše překračuje částku 15 000 EUR (dále jen "limit") je povinen provést platbu bezhotovostně; to neplatí, jde-li o platbu, která musí být podle zvláštního právního předpisu2) provedena v hotovosti.
      (2) Platba v české nebo jakékoliv cizí měně se pro účely tohoto zákona přepočte na měnu EURo směnným kursem devizového trhu vyhlášeným Českou národní bankou a platným ke dni provedení platby.
      (3) Do limitu se započítávají všechny platby v české i cizí měně, provedené týmž poskytovatelem platby témuž příjemci platby v průběhu jednoho kalendářního dne.

• 29. 3. 2006 14:09

Janča (neregistrovaný)

myslím že maloobchod s vystavenou fakturou na 27 milionů je moc a v pokladne 2,5 milionu. Nový místo už mám, tos nám i kolegyni radila minule , když si z sro majitelé berou prachy. Jen mně nechtěj hnedka pustit až k 1.5., tak je potřebuju donutit ať mně pustí hnedka.

• 29. 3. 2006 14:12

Ilona (neregistrovaný)

jako donutit pouzitim "donucovacich prostredku" ? :-)))) tak drzim pesti...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).