MRP -kdo má s tímto programem zkušenost

• (neregistrovaný)

3. 4. 2006 19:33

Potřebovala bych poradit.Neumít si v tomto prozramu vytvořit v daňové evidenci sestavu např. v pokladně-výdajové doklady od č.320001 do čísla 320099.Filtruje mi to od data do data ale ne od čísla do čísla.Moc děkujiiii.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 3. 4. 2006 21:26

Majka (neregistrovaný)

Re: MRP -kdo má s tímto programem zkušen
      Mělo by to jít v evidenci příjmů a výdajů (deník), otevřete si výstupy,hromadný tisk a tam se zadává od čísla dokladu do čísla dokladu.Mám DE od MRP a dělám v ní již několik let

• 4. 4. 2006 11:55

Jana F. (neregistrovaný)

Jenže tam pak budete mít všechny doklady, ne jen sestavu jednoho druhu. Přiznám se, že i když v MRP dělám řadu let, tak do tak náročného dobrodružství, na jaké zní dotaz, se nepouštím :-) J.F.

• 4. 4. 2006 12:45

Lenka (neregistrovaný)

Ano ano ,odpověd mě rozesmála ale je to spíš k pláči .Od začátku tvrdím ,že je to nepovedený software,nikdo mi nevěří.Takové prosté požadavky které by měly být samozřejmostí a já nad tím mílem maturuji.Asi zavolám do jámy Lvové a zeptám se přímo tvůrců :-)

• 4. 4. 2006 14:02

Jana F. (neregistrovaný)

Mně tam vadí víc jiné věci, třeba nešikovné uhrazování faktur z účtu - těžko se to hledá, nedají se odfiltrovat už uhrazené faktury, nevidíte var.symbol, číslo účtu musíte psát pořád dokola za text. Ale na druhou stranu jsou tam klady, pro které si ten program nechávám i do budoucna, hlavně pro menší firmy a takové ty rychlovky jednou za rok bez DPH. Je to o zvyk, kdybych začínala znovu, tak asi s Účtem :-) J.F.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).