jsme elektromontážní firma .Nakoupili jsme sporáky a varné desky a nyní je budeme montovat zákazníkům do bytů. Nejedná se o vestavěný spotřebič.
Nejsem si jista u sazby DPH. S informaci Minister.financi kde byl vydán dodatek k uplatňování DPH v bytové výstavbě se píše, že do 5%DPH nepatří stroje,zařízení,myčky,pračky a pod., které nejsou určeny k zabudování tzn., že jejich povrchová úprava nedává předpoklad pro jejich umístění ve volném prostoru. Z toho mi vyplívá, že s 5% DPH mohu fakturovat jen spotřebiče zabudované do linky.
4. 4. 2006 8:19
Dobrý den,
jsme elektromontážní firma .Nakoupili jsme sporáky a varné desky a nyní je budeme montovat zákazníkům do bytů. Nejedná se o vestavěný spotřebič.
Nejsem si jista u sazby DPH.
S informaci Minister.financi kde byl vydán dodatek k uplatňování DPH v bytové výstavbě se píše, že do 5%DPH nepatří stroje,zařízení,myčky,pračky a pod., které nejsou určeny k zabudování
tzn., že jejich povrchová úprava nedává předpoklad pro jejich umístění ve volném prostoru.
Z toho mi vyplívá, že s 5% DPH mohu fakturovat jen spotřebiče zabudované do linky.
Pomůže mi někdo, kdo s tím má zkušenost?
Děkuji