Re: zneuziti ditete pro Ilonu
Sice nejsem Ilona, ale už to chápu!
Milý chlapče, nejezdi do žádné Anglie - nevěřím tomu že si tam vyděláš tolik penez, že by to stačily na barák!!!!
Pokud ti záleží na Tvém dítěti, tak si ho vem do vlastní péče a TADY a TEĎ se o něj postarej!!!!!
Tomu bývalému devatenáctiletému stejně napaří tak maximálně podmínku!
Neplýtvej čas na takové nesmysli.
Re: zneuziti ditete pro Ilonu
>>Pro Ilonu v tom ze jsem zhrzeny pritel je pravda ,ale
>>ma to duvod proc se na to ptam ten kluk co sni spal
>>si v tu dobu pichal pervitin ja jsem sni zacal
>>potom
>>chodit jsou to 3 roky mam sni dide ona se knemu
>>vraila ted ji vyhodily ze skoly jde to sni s kopce
>>tim ze
>>ho vyradim ji mozna pomuzu co vy na to ?
>
>Sice nejsem Ilona, ale už to chápu!
>Milý chlapče, nejezdi do žádné Anglie - nevěřím tomu
>že si tam vyděláš tolik penez, že by to stačily na
>barák!!!!
>Pokud ti záleží na Tvém dítěti, tak si ho vem do
>vlastní péče a TADY a TEĎ se o něj postarej!!!!!
>
>Tomu bývalému devatenáctiletému stejně napaří tak
>maximálně podmínku!
>
>Neplýtvej čas na takové nesmysli.
Aha, tak teď je to jasné. Souhlasím s L. To, že ten přítel je narkoman (nebo byl a stále se třeba s narkomany stýká), by byl argument, proč svěřit dítě do péče Vám. To byste ale nesměl odjíždět sám, ale skutečně se o dceru postarat. A je pravda, že ten její současný by za to stejně nedostal nic natvrdo, takže byste je asi nerozdělil. Jestli Vám jde o dceru, bojujte o ni.
>
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
4. 4. 2006 15:44
Pro Ilonu v tom ze jsem zhrzeny pritel je pravda ,ale ma to duvod proc se na to ptam ten kluk co sni spal si v tu dobu pichal pervitin ja jsem sni zacal potom chodit jsou to 3 roky mam sni dide ona se knemu vraila ted ji vyhodily ze skoly jde to sni s kopce tim ze ho vyradim ji mozna pomuzu co vy na to ?