Re: Bezpečnostní dokumentace podnikatele
ja jsem to zkousela delat a musim rict, ze to je dost tezke - v zakone sice mate tak nejak popsano, o cem by to melo byt, ale kdyz to mate dat na papir, tak vznika problem (navic nemam spisovatelske strevo, takze jsem se s tim lopotila pekne dlouho.....a to jsem mela vzor z jine spolecnosti); nakonec to u nas dopadlo tak, ze jsme si na to najali odbornika (puvodne jsme totiz meli zajem jen o seznamovani se s UI, ale pak jste to rozsirili i na uchovavani a vznik, takze vznikl pozadavak na zabezpecenou mistnosti....)
Sice to stoji nejake penize (nemale), ale obstara i styk s NBU, doda vsechny mozne i nemozne pisemnosti a materialy potrebne k evidenci UI... (ruzne evidencni knihy apod....)
Muzu vam poslat neco na maila, pokud budete mit zajem....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
8. 4. 2006 11:50
Zdravím diskutující, sám jsem se dostal do situace, kdy sháním raduporadu,
nemá někdo zkušenosti se zpracováním Bezpečnostní dokumentace podnikatele podle zák. 412/2005 Sb. o ochraně utajovaných informací a o bezpečnostní způsobilosti? Potřebuji upřesnit osnovu systému a konzultace na příslušném úřadu, byť jsou vstřícní a ochotní, mi zatím nedaly to pravé ořechové.
Dík za každou radu nebo zkušenost.