Bezpečnostní dokumentace podnikatele-???

• (neregistrovaný)

8. 4. 2006 11:50

Zdravím diskutující, sám jsem se dostal do situace, kdy sháním raduporadu,
    nemá někdo zkušenosti se zpracováním Bezpečnostní dokumentace podnikatele podle zák. 412/2005 Sb. o ochraně utajovaných informací a o bezpečnostní způsobilosti? Potřebuji upřesnit osnovu systému a konzultace na příslušném úřadu, byť jsou vstřícní a ochotní, mi zatím nedaly to pravé ořechové.
    Dík za každou radu nebo zkušenost.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 8. 4. 2006 13:28

emil (neregistrovaný)

Re: Bezpečnostní dokumentace podnikatele
      Zkušenost ani ne, ale rady porady: zákon 148/98 Sb., zákon 412/2005 Sb. Jsem zvědav, jak to dopadlo.

• 8. 4. 2006 21:24

pája (neregistrovaný)

dík za reakci, ale z. 148 už neplatí, tak chytrej jsem taky.Měl jsem na mysli zkušenosti někoho, kdo to už dělal.

• 10. 4. 2006 9:18

Ilona (neregistrovaný)

ja jsem to zkousela delat a musim rict, ze to je dost tezke - v zakone sice mate tak nejak popsano, o cem by to melo byt, ale kdyz to mate dat na papir, tak vznika problem (navic nemam spisovatelske strevo, takze jsem se s tim lopotila pekne dlouho.....a to jsem mela vzor z jine spolecnosti); nakonec to u nas dopadlo tak, ze jsme si na to najali odbornika (puvodne jsme totiz meli zajem jen o seznamovani se s UI, ale pak jste to rozsirili i na uchovavani a vznik, takze vznikl pozadavak na zabezpecenou mistnosti....)
      Sice to stoji nejake penize (nemale), ale obstara i styk s NBU, doda vsechny mozne i nemozne pisemnosti a materialy potrebne k evidenci UI... (ruzne evidencni knihy apod....)

Muzu vam poslat neco na maila, pokud budete mit zajem....

• 10. 4. 2006 9:46

pája (neregistrovaný)

To bych velmi uvítal, stačila by mi osnova-jednotlivé body,případně něco ke každému bodu, které jste dali do bezp.dokumentace podnikatele, já to dělám jen na Vyhrazené a jen na seznamování.
      Děkuji předem.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).