Re: závodní lékař - za kolik?
No, protože na preventivní prohlídky v rámci zdravotního pojištění dojdou zaměstnanci ke svému zvolenému lékaři. Na vstupní/periodické/výstupní jsou "vyštváni" pro změnu k našemu smluvnímu lékaři. Nevím, jak je vyšetřuje jejich lékař - náš je vyšetřuje s ohledem k charakteru práce.
Můžete mi říct, za co mu platíte ty 2000 Kč ročně? Mně se to moc nelíbí, vždyť když k němu pošleme 1x za 3 roky zaměstnance na prohlídku, tak mu zaplatíme tu prohlídku a nevidím důvod, proč platit ještě něco dalšího.... Firma furt jen musí někomu něco platit a jsou to absurdně vyhozený peníze....
taky myslím, ale všichni zdejší lékaři už mají ty smlouvy tak připravené, a bez paušálu to dělat nechtějí. A smlouvu potřebuju, kontroly z bezpečnosti práce tu máme co chvíli.
Podle mne by taky mohly stačit vstupní a výstupní prohlídky ( zaměstnance díky sezonní práci každý rok přijímáme a zase propouštíme...)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
12. 4. 2006 14:44
Prosím podělte se o informaci, kolik platíte svým závodním lékařům. Jestli jim platíte nějaké částky měsíčně, ročně, za kolik zaměstnanců apod. Nebo jestli jen platíte vstupní, výstupní a preventivní prohlídky. Děkuji.