Bylo objednáno zboží po internetu, na které přišla emailem proformafaktura. Tu jsem zaplatil 5.4.06 Následně jsem obdržel daňový doklad k zaplacené proformafaktuře s uvedením zakladu,DPH a celkové částky. Datum přijetí platby 7.4.06. Dalším obdrženým dokladem je faktura , kde je uvedena hodnota k zaplacení, dále co bylo zaplaceno zálohově a úhrada 0. Datum DUZP je zde 10.4.06 což je termím obdržení licence na zakoupené zboží. Vedu DE a jedná se mi o správně určený termín DUZP pro vyžádání DPH. Vím, že není problém s vyžádáním do konce roku, ale jak by se postupovalo s termíny na přelomu roku. Děkuji předem
Re: správný datum DPH
Nevidím problém, všechny datumy jsou z dubna, tak bych si s tím vůbec nelámal hlavu...jinak pokud váš dodavatel vede PÚ, tak správně vystavil DD na přijetí platby s DUZP 7.4. - v ten den mu asi připsali částku na účet...to je pro vás správný DUZP...
13. 4. 2006 7:56
prosím, jak správně zaevidovat.
Bylo objednáno zboží po internetu, na které přišla emailem proformafaktura.
Tu jsem zaplatil 5.4.06
Následně jsem obdržel daňový doklad k zaplacené proformafaktuře s uvedením zakladu,DPH a celkové částky. Datum přijetí platby 7.4.06.
Dalším obdrženým dokladem je faktura , kde je uvedena hodnota k zaplacení, dále co bylo zaplaceno zálohově a úhrada 0.
Datum DUZP je zde 10.4.06 což je termím obdržení licence na zakoupené zboží.
Vedu DE a jedná se mi o správně určený termín DUZP pro vyžádání DPH.
Vím, že není problém s vyžádáním do konce roku, ale jak by se postupovalo s termíny na přelomu roku.
Děkuji předem