Re: kam s poštou??na poštu!
kurz mám....jen takovéhle věci se tam neříkaly (a to jsem ani nechyběla) kdybych ten kurz dělala teť už se ptám, ale před tím nebylo na co se ptát....ono taky kdyby vás zahodily a snaž se a věděla jste co já tak byste se taky snažila ptát kdekolif......sakra mě to dělá strašně dobře se furt ptát jak debil - prej líná huba holé neštěstí, ale když se člověk ptá, pak je to taky špatně :o( ale ono je to fuk - když vidím co přebírám od loňské účetní, která se tím živí v jakém to má stavu ... můžu být klidná -víc chyb tam snad ani nadělat nemůžu......ono se to snadno říká, když už to člověk umí...
Re: kam s poštou??na poštu!
mě z toho šlehne - tu není nic v pořádku :o( loňské stavy k 31.12. jsou špatné, když dávám té min. účetní správné, tak mi neřekne ani vlez mi na záda- ale to je její problém loňský rok... mno a já se plácám v letošku -a to zase zjišťuji, že šéf mi dal jen kus faktur....takhle toho moc(nic) neumím a ještě mi to fšichni strašně "ulehčují" .....si nestěžuji, ale stojí to tu za prdlajs! :o/
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
13. 4. 2006 9:16
prosím - sídlo firmy je registrované např. v Praze 9, ale účetní je na praze 6 - je možné aby pošta chodila rovnou k účetní - není to něco proti něčemu? Šéf mi nenosí poštu včas a ještě je často v hrozném stavu :o(